- Detalls
-
Categoria: Darreres noticies
-
Publicat el Divendres, 20 abril 2018 11:54
-
Vist: 10358
Dins la formació apícola que s’ha anat desenvolupant a l’Escola al llarg dels anys, l’estudi de la flora d’interès apícola ha tingut un paper important però sempre integrat en altres cursos, com per exemple d’iniciació a l’apicultura, el maneig apícola o la qualitat del producte. Pensem que aquest tema esdevé cada cop més important per a l’apicultor i per a la producció. Per aquest motiu iniciem aquest nou curs de Botànica apícola.
- Detalls
-
Categoria: Darreres noticies
-
Publicat el Divendres, 20 abril 2018 11:50
-
Vist: 11541
Els professionals i aficionats a l’apicultura, així com el públic en general, han de conèixer quines repercussions tenen en el nostre organisme les picades de les abelles, i què cal fer des d’un punt de vista preventiu i de tractament. Aquests aspectes s’explicaran d’una manera actualitzada en la primera ponència.
- Detalls
-
Categoria: Darreres noticies
-
Publicat el Divendres, 20 abril 2018 11:40
-
Vist: 9705
La globalització provoca el desplaçament d’espècies animals i vegetals. Com molts altres éssers vius, la Vespa velutina ha arribat per instal·lar-se i afectar, ja veurem fins a quin punt, l’ecosistema i alguns aspectes econòmics de la producció primària, com l’apicultura i la fructicultura.
- Detalls
-
Categoria: Darreres noticies
-
Publicat el Divendres, 20 abril 2018 11:45
-
Vist: 9923
La producció agrària ecològica, també anomenada orgànica o biològica, és un sistema de producció amb bases tècniques i normatives pròpies que tenen com a objectiu principal obtenir aliments de màxima qualitat sense utilitzar substàncies químiques de síntesi ni organismes modificats genèticament.
- Detalls
-
Categoria: Darreres noticies
-
Publicat el Divendres, 20 abril 2018 11:34
-
Vist: 9355
La mel és un producte ensucrat natural cada vegada més apreciat i consumit a Catalunya. És un substitut molt interessant al sucre refinat que aporta, a més a més, altres substàncies com minerals, vitamines i aminoàcids.
|
|