Timo

Abella polinitzant el timo, cap d'ase, timol

Timo

Romani

Abella polinitzant el romani

Romani

Benvingut

WWW.AGA.CAT

Benvingut

Bienvenido

WWW.AGA.CAT

Bienvenido

Welcome

WWW.AGA.CAT

Welcome

Formació: Botànica apícola (Semipresencial)

formaciosemipDins la formació apícola que s’ha anat desenvolupant a l’Escola al llarg dels anys, l’estudi de la flora d’interès apícola ha tingut un paper important però sempre integrat en altres cursos, com per exemple d’iniciació a l’apicultura, el maneig apícola o la qualitat del producte. Pensem que aquest tema esdevé cada cop més important per a l’apicultor i per a la producció. Per aquest motiu iniciem aquest nou curs de Botànica apícola.

 

 

 

Qüestions com conèixer la flora i les floracions, la seva distribució temporal i geogràfica, el seu interès com a font de nèctar i/o pol·len, etc., sempre han estat de vital importància per a una correcta gestió de l’explotació apícola, però amb el canvi climàtic encara més. Alhora, no podem oblidar que aquest coneixement és també el que ens permet conèixer i tipificar els productes apícoles: mel, pol·len i pròpolis.

 


 
Oferim aquest curs per intentar donar resposta a les necessitats de formació dels professionals que volen augmentar les possibilitats i capacitats de la flora apícola a l’hora de triar assentaments fixes o rutes de transhumància però també, i especialment, dels joves que s’incorporen a l’apicultura i altres persones interessades en conèixer el funcionament de les comunitats vegetals des del punt de vista de la pol·linització.

 

 

 

Descarregar article complet


Nota:  Les opinions expressades per l'autor, no necessàriament coincideixen amb els punts de vista de la redacció AGA

A causa de la normativa vigent, els textos acotats han de ser en el llenguatge original annexant la font.


Font aga.cat
Facebook: Apicultors Gironins Associats
Twitter: @AGA_Catalunya

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar