Timo

Abella polinitzant el timo, cap d'ase, timol

Timo

Romani

Abella polinitzant el romani

Romani

Benvingut

WWW.AGA.CAT

Benvingut

Bienvenido

WWW.AGA.CAT

Bienvenido

Welcome

WWW.AGA.CAT

Welcome

CEE - Nou tractament contra la varroa

VarroaCEE-UNA COMPANYIA DEL REGNE UNIT HA COMENÇAT EL PROCÉS PER REGISTRAR UN NOU TRACTAMENT CONTRA LA VARROA
Dimecres 3 abril 2013 11:39 per Analia Manriquez

Vita (Europe) Limitada ha començat el Procés de Registre paneuropeu paràgraf HopGuard ®, Tractament de l'ONU el control de varroa. Que utilitza Aliments Composts Naturals adequat utilitzar paràgraf Tot l'any. El Procés d'Inscripció Europa Espera Que es completi en el Segon semestre de 2014 i els Apicultors 'llavors' tindran Una nova i Altament Eficaç, arma contra l'àcar varroa molt perjudicial per a les ruscos d'abelles.

HopGuard serà el primer tractament de control de varroa registrat a Europa que es pot utilitzar en qualsevol moment de l'any, fins i tot durant la producció de mel. Els ingredients de grau alimentari, a base de compostos naturals hop, són completament segurs per a les abelles, cria i els éssers humans, i han demostrat ser molt eficaços en el control de les poblacions d'àcars varroa.

 

 HopGuard és molt fàcil d'aplicar: dues tires es col · loquen entre els quadres de cria ni tan sols han de ser eliminats a causa de que les bandes es desintegren de forma natural i les abelles eliminen les partícules del rusc durant les activitats normals de neteja del rusc . Quan la cria es troba present, es requereixen tres tractaments a intervals setmanals, però si la colònia està sense larves només es requereix un tractament. El tractament és un component ideal d'una estratègia de maneig integrat de plagues (MIP).

El Dr Max Watkins, director tècnic de Vita (Europe) Ltd, va dir: "Estem molt impressionats per HopGuard causa de la seva eficàcia i seguretat, i perquè es pot utilitzar en qualsevol època de l'any, tot i que les alces estan en el rusc es pot . També pot utilitzar durant el procés d'ultra-sensible de la reina dels fills. nostres proves de camp rigorós mostra que HopGuard donarà apicultors un tractament addicional molt eficaç, segur i versàtil en el control de varroa ".

Jeremy Owen, director de vendes de Vita (Europe) Ltd, va dir: "BetaTec, els creadors de HopGuard, ha introduït el producte amb molt èxit als EUA i Vita ha arribat a un acord per comercialitzar el producte a Europa i en altres parts del procés de registre en. Europa no serà ràpid ni fàcil, fins i tot per a un producte que estigui compost d'ingredients de grau alimentari, però, com sempre, Vita està fermament compromesa amb l'obtenció del registre veterinari requerit per als seus productes perquè els apicultors poden estar segurs de la seva eficàcia i seguretat. També l'objectiu d'assegurar que serà un tractament assequible per als apicultors ".

HopGuard serà el primer producte de la salut d'abelles que registrar a través del procés europeu de registre centralitzat. Vita espera que això ajudarà a accelerar el registre de tot Europa. Desplegament de HopGuard als països fora de la Unió Europea pot ser abans, depèn dels respectius sistemes de regulació.

Actualment BetaTec HopGuard mercats en 32 estats dels EUA, on el producte ha estat registrada amb exempcions per a usos d'emergència. A la secció 3 de registre als EUA està en procés.


 Font: Apinews

Segueix-nos a Facebook: https://www.facebook.com/groups/grupoaga/

Segueix-nos a facebook: https://www.facebook.com/groups/grupoaga/

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar