Curs - Introducció al tast de mels

Categoria: Darreres noticies
Publicat el Divendres, 20 abril 2018 11:34
Vist: 4174

tastmelLa mel és un producte ensucrat natural cada vegada més apreciat i consumit a Catalunya. És un substitut molt interessant al sucre refinat que aporta, a més a més, altres substàncies com minerals, vitamines i aminoàcids.

 

 

 

Amb l’objectiu de millorar el reconeixement de les mels del nostre país s’està promovent les sessions de tast que ens relacionen color, aroma i gust,... de cada mel amb el seu origen floral i en conseqüència amb la seva procedència geogràfica. 

 

 

Es tracta d’establir paràmetres que identifiquen els diferents tipus de mels monoflorals de Catalunya i al mateix temps formar el públic en general. L’objectiu final és crear una cultura de valoració de les mels per tal que els consumidors puguin apreciar les diferències i així poder identificar-les i valoritzar-les millor.

 

 

Descarregar article complet

 


Nota:  Les opinions expressades per l'autor, no necessàriament coincideixen amb els punts de vista de la redacció AGA

A causa de la normativa vigent, els textos acotats han de ser en el llenguatge original annexant la font.


Font aga.cat
Facebook: Apicultors Gironins Associats
Twitter: @AGA_Catalunya