Procés d'extracció i envasat de la mel VII

Categoria: Articles especialitzats metodes
Publicat el Dilluns, 23 Desembre 2013 11:43
Vist: 6809

controlmiel Foto inti.gob.arUna vegada conclòs el procés de manufactura s'han de prendre dues mostres del lot


CONTROL DE QUALITAT
Durant tot el procés, s'haurà de comptar amb un sistema de monitorització i control dels aspectes que poden ocasionar danys a la qualitat del producte, exemple d'això són:

 

 

Una vegada conclòs el procés de manufactura s'han de prendre dues mostres del lot, de les quals una es conservarà com a testimoni i l'altra s'enviarà al laboratori, per tal de verificar la qualitat de la mel que es col·loca al mercat, amb això es determina mitjançant anàlisi de laboratori el següent:

 


 

Articles relacionats:

Procés d'extracció i envasat de la mel I

Procés d'extracció i envasat de la mel II

Procés d'extracció i envasat de la mel III

Procés d'extracció i envasat de la mel IV

Procés d'extracció i envasat de la mel V

Procés d'extracció i envasat de la mel VI


Font : SAGARPA
Facebook: Apicultors Gironins Associats
Twitter: @AGA_Catalunya