Timo

Abella polinitzant el timo, cap d'ase, timol

Timo

Romani

Abella polinitzant el romani

Romani

Benvingut

WWW.AGA.CAT

Benvingut

Bienvenido

WWW.AGA.CAT

Bienvenido

Welcome

WWW.AGA.CAT

Welcome

Nou Sistema contra la vespa velutina

Vespa velutina nest Foto wikimediaCronologia de la prova feta per Apicultors Gironins Associats - AGA d'un sistema coreà.

Aethina tumida, un nou enemic de les abelles

Aethina tumida Foto CampogalegoEl Aethina tumida és un petit escarabat oriünd de l'Àfrica subsahariana, on ocupa el nínxol ecològic de les nostres arnes de la cera, com carronyer dels ruscs febles.

Olis essencials per combatre la Varroasis

planta Foto api-culturaEls productors busquen alternatives per combatre l'àcar disminuint, en la mesura del possible, la utilització de productes acaricides químics.

Horfandad, espai, fum, edat, vols, temperatura i humitat

apicultor Foto lafamiliapicolaComportament d'un rusc òrfena (sense reina): La característica que més crida l'atenció és que té molt poca activitat. Si es dóna un cop en un lateral del rusc es produeix un brunzit prolongat en forma de gemec. Per contra, en un rusc forta i proveïda de reina aquest brunzit és immediat, breu i poderós.

Molt més que mel (Vídeo trailer Anglès i Espanyol)

masquemiel Foto youtube"Molt més que mel" suposa un magnífic vehicle per conèixer el fràgil món de les abelles, pel qual hem de vetllar per evitar l'alarmant procés de desaparició de la seva població causat per l'ús d'agrotòxics i altres actes abusius d'efectes letals. Si les abelles desapareguessin, l'ésser humà no tindria possibilitats de romandre en aquest món.