Timo

Abella polinitzant el timo, cap d'ase, timol

Timo

Romani

Abella polinitzant el romani

Romani

Benvingut

WWW.AGA.CAT

Benvingut

Bienvenido

WWW.AGA.CAT

Bienvenido

Welcome

WWW.AGA.CAT

Welcome

AGA - Apicultors Gironins Associats

sta.colomaSanta Coloma de Farners, febrer-juny de 2018


Presentació
Amb aquest curs d’iniciació, volem transmetre els coneixements bàsics per poder tenir cura i criar correctament les abell es en un enfocament orientat a la producció ecològica.

 

tarrega Foto agaPresentació
La gestió tècnica i econòmica de les explotacions agràries és necessària i aporta molta informació en l’anàlisi i la presa de decisions.  

 

Actualment la tecnologia avança molt de pressa i ens trobem que hi ha aplicacions disponibles que simplifiquen les tasques de registre de dades i el seu seguiment.

 

torrebesses Foto agaPresentació
L’Associació LEADER de Ponent i la Comunitat de Municipis del Segrià Sec organitzen aquesta jornada amb l’objectiu de donar a conèixer tècniques i habilitats per crear eines pràctiques que ens ajudin en el procés de comercialització dels productes agroalimentaris.   

 

 

Aquesta jornada s’adreça a totes aquelles persones interessades en el màrqueting i la venda per Internet,  especialment als que operen al  sector agroalimentari, però és oberta a tothom

 

jornadamelxPresenten la X jornada tècnica de la mel amb la mirada posada en el futur de les explotacions apícoles de Catalunya. Com cada any parlarem de temes proposats per propi sector i que considerem del seu màxim interès.  


Així doncs, parlarem de l’antirobatori d’arnes, de l’autentificació i adulteració de la cera de les abelles, del risc dels residus acaricides en la cera i dels mètodes de neteja de la cera.